006.jpg

У вівторок перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло три звернення. В одному йшлось про внесення до бази даних реєстраційної служби інформації про нові території міста Суми, зокрема Червоносільської сільської ради. Обговоривши дане питання разом із запитувачем і представниками структурних підрозділів, у чиєму віданні перебуває дане питання, перший заступник міського голови доручив директору департаменту забезпечення ресурсних платежів та очільниці управління земельних відносин іще раз детально розглянути його та надати обґрунтовану відповідь.

До департаменту забезпечення ресурсних платежів та Інспекції з благоустрою міста Суми Володимир Войтенко спрямував скаргу від сумчанки на незаконному торгівлю біля буд. № 71 по вул. Ковпака. Перший заступник очільника міста розпорядився спільно розібратись у ситуації та винести питання на розгляд комісії з питань демонтажу тимчасових споруд.

Іще в одному зверненні, що надійшло того дня до посадовця, сумчани порушили питання ремонту дорожнього покриття в районі житлових будинків № 24, № 26, № 28 по вул. Римського-Корсакова та ділянки дороги по вул. Римського-Корсакова. Володимир Войтенка надав доручення управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства опрацювати питання та надати обґрунтовану відповідь.