Надрукувати
Перегляди: 3651

На початку I пленарного засідання XV сесії Сумської міської ради VII скликання депутати приймали грамоти та подяки від об'єднань громадян.

Жителі кварталу № 30, що на Лепехівці, подякували депутату Олександру ІВАНОВУ за сприяння у благоустрої приватного сектору. Зокрема наголосили на тому, що за його допомоги на окрузі з'явилось пристойне освітлення, дитячі та спортивні майданчики, відремонтовано частково дорогу, і, вперше за 50 років, розгорнуто кампанію з порятунку річки Сумка.

«Ви справжній народний депутат, який щиро допомагає людям вирішувати їхні проблеми, не зважаючи на суттєві матеріальні витрати. Низький Вам уклін. Дякуємо», – зазначено в подяці.

Користуючись нагодою, жителі кварталу висловили подяку за ремонт дороги й міському голові. Втім, як зазначив Олександр ЛИСЕНКО, це результат спільної роботи всього депутатського корпусу, а відтак, і подяка стосується всіх обранців.

Позитивно відгукнулись про роботу сумських депутатів і члени громадської організації Всеукраїнського об'єднання «Sumy Psel». Від їхнього імені міський голова вручив грамоти за підтримку молодіжних спортивних ініціатив і небайдуже ставлення до аматорського волейболу Ігорю КУШНІРУ та Володимиру ШИЛОВУ.