Надрукувати
Перегляди: 1909

Сумчанин пропонує облаштувати пішохідний перехід, зупинку громадського транспорту та тротуар в районі перехрестя вулиць Сергія Табали та Олега Балацького. Про це йдеться у електронній петиції Максима ВОЛОБУЄВА, розміщеній у Єдиній системі місцевих петицій.

Автор наголошує: щодня діти із багатоповерхових будинків №№ 30, 52А, 52Б по вул. Сергія Табали і 40, 40/1, 40/2, 44, 46 по вул. Харківська, а також з інших будинків, у т.ч. приватного сектору, переходять саме цю ділянку дороги, аби дістатися до школи № 21 та НВК № 11, а батьки ведуть дітвору до дитсадка № 12 та при НВК № 11. Усі мешканці цього району долають тут дорогу, щоб дістатися до зупинок громадського транспорту чи найближчого магазину, чи до сміттєвих контейнерів.

Такий інтенсивний пішохідний потік, не врегульований відповідним дорожнім знаком та розміткою, вважає автор, створює небезпечну ситуацію на дорозі, заважає руху транспортних засобів і пішоходів.

Проблемним, переконаний він, є і розміщення зупинки громадського транспорту.

З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму, забезпечення безпечних та зручних умов руху транспортних засобів та пішоходів у районі перехрестя вулиць Сергія Табали (Паризької Комуни) та Олега Балацького (Котовського), Максим Волобуєв пропонує опрацювати дане питання організації дорожнього руху з відповідними органами Національної поліції та обладнати відповідно до чинного законодавства України, державних норм та стандартів, зокрема щодо:

1) пішохідного переходу через вул. Сергія Табали в районі її перехрестя з вул. Олега Балацького;

2) зупинки громадського транспорту по вул. Сергія Табали по ходу руху до вул. Харківська;

3) ділянки тротуару по вул. Олега Балацького на підйомі від вул. Сергія Табали до будинку № 54/1 по вул. Харківська.

Аби підтримати це електронне звернення, необхідно зареєструватися на сайті www.e-dem.in.ua та натиснути кнопку «Підписати петицію» на відповідній сторінці.

За умови набрання цією петицією 250 підписів протягом 90 днів, вона буде розглянута відповідними структурними підрозділами та службами Сумської міської ради у особливому порядку.