Надрукувати
Перегляди: 1609

З 1 листопада відбулися зміни у лінії заступників міського голови.

Олександр ЛИСЕНКО видав розпорядження про розподіл повноважень серед своїх заступників та секретаря міської ради.

На щопонеділковій апаратній нараді очільник міста ознайомив присутніх з оновленим переліком функціональних обов’язків керівників. Такі зміни пов’язані з виходом на пенсію заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Віктора ВОЛОНТИРЦЯ, якому напередодні виповнилося 65 років – граничний термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування.

Виконувати обов’язки керуючого справами призначено Степана ПАКА, який вже має відповідний досвід, заміщаючи Віктора Волонтирця під час його відсутності. У його підпорядкуванні відтепер, крім управління освіти та науки, відділу культури і туризму, відділу охорони здоров’я, управління обліку, розподілу та приватизації житла перебуватимуть також управління з господарських та загальних питань, відділ протокольної роботи та контролю, архівний відділ, відділ організаційно-кадрової роботи, відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділи ведення Державного реєстру виборців, відділ з конкурсних торгів.

Першому заступнику міського голови Володимиру ВОЙТЕНКУ додатково підпорядковуватиметься департамент фінансів, економіки та інвестицій.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ координуватиме діяльність департаменту комунікацій та інформаційної політики.

Секретар міської ради Андрій БАРАНОВ відтепер відповідатиме також за діяльність управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Суми».