0010.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради проводить електронні консультації з громадськістю щодо проекту міського бюджету та проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Суми (ПСЕР) на 2017 рік. Протягом двох тижнів сумчани мають можливість подати свої пропозиції до цих важливих для життєдіяльності міста документів.

Стартувало громадське обговорення 24 листопада. Прийом пропозицій та зауважень городян завершиться 8 грудня о 17.15.

Подати свою думку сумчани матимуть можливість шляхом заповнення двох окремих форм: для міського бюджету та для програми ПСЕР на офіційному сайті Сумської міської ради.

Ознайомитися з проектами можна за цим посиланням - https://www.smr.gov.ua/uk/dokumenti/proekti-dokumentiv/proekti-rishen-vikonavchogo-komitetu.html (у вкладці «Оприлюднено 21 листопада»).

Звертаємо увагу на те, що проекти будуть доопрацьовуватись до моменту їх розгляду та прийняття Сумською міською радою з урахуванням можливих змін до податкового та бюджетного законодавства, положень проекту Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2017 рік, уточнень статистичної інформації щодо окремих показників соціально-економічного становища міста тощо.

Результати проведення громадського обговорення проектів вищезазначених документів будуть оприлюднені на офіційному сайті Сумської міської ради (сторінка «Громадське обговорення») у визначений чинним законодавством термін.

Контактна особа: заступник начальника відділу інвестицій управління економіки, інвестицій та фінансів програм соціального захисту департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради – Вдовенко Сергій Вікторович (тел. 700-587).

Електроне консультування проводиться відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996.

На сторінку електронних консультацій