Надрукувати
Перегляди: 1524

У вівторок, 20 грудня, перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло чотири звернення.

У двох ішлось про надання земельних ділянок учасникам АТО. Перший заступник міського голови доручив директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ з’ясувати деталі обох справ і надати обом запитувачам роз’яснення по суті.

Житель проїзду Кузнечний звернувся до Володимира Войтенка з проханням про відновлення заїзду на дану територію у зв’язку зі зведенням буд. № 19 по вул. Першотравневій. За дорученням посадовця начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ має провести перемовини з власником новобудови щодо облаштування нормального заїзду.

Керівники двох інших структурних підрозділів – управління капітального будівництва та дорожнього господарства Володимир ШИЛОВ і управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолій ДОВБНЯ – за результатами даного особистого прийому громадян отримали від Володимира Войтенка завдання опрацювати питання налагодження вуличної зливної каналізації по проїзду Білоусівський і надати свої пропозиції щодо вирішення питання.