Надрукувати
Перегляди: 1533

У четвер, 22 грудня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Цього дня до очільника обласного центру звернулися дев’ятеро городян з різних питань. Більшість містян прохали Олександра Лисенка звернути уваги на їхні житлово-комунальні проблеми.

Серед таких сумчани назвали: капітальний ремонт мережі опалення в житловому будинку та ремонт зовнішніх каналізаційних мереж, розташованих на прибудинковій території по вул. Парковій,1; проведення капітального ремонту покрівлі, ремонту оголовків, проведення робіт по накриттю парапетів, капітального ремонту пасажирського та вантажопасажирського ліфтів та щодо виготовлення технічного паспорта на будинок по вул. Харківська, 9; капітального ремонту каналізаційної мережі в четвертому під’їзді по вул. Горького, 39; відновлення роботи та модернізації двох ліфтів у житловому будинку по вул. Г. Кондратьєва. Розібратися та дати відповіді на озвучені питання міський голова доручив очільнику департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ.

Три звернення стосувалося компетенції управління капітального будівництва та дорожнього господарства. Зокрема, сумчани просили облаштувати дитячий майданчик на прибудинковій території житлового будинку по вул. Троїцькій, провести ремонт тротуару від вул. Новомістенської до вул. Леваневського, благоустрій контейнерного майданчика у пров. Дерев’янко, виконати ремонт будинку, а саме: покрівлі, входу до першого під’їзду, ремонту системи холодного та гарячого водопостачання, каналізації, відремонтувати прибудинкову дорогу; зробити ремонт дороги по вул. Дунайській та ліквідувати підтоплення по вул. Дунайській та вул. Тихорецькій.

Вирішення всіх порушених питань міський голова триматиме на особистому контролі.