005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку позачергового засідання міської ради подякував депутатам за плідну роботу впродовж року і закликав так само працювати в році прийдешньому.

Спільна робота на результат міського голови, депутатського корпусу та виконавчого комітету, зазначив Олександр Лисенко, принесла позитивні зміни.

Серед головних здобутків року, що минає, очільник міста назвав запровадження партиципаторного бюджету (і цю практику, наголосив він, буде продовжено), ухвалення рішень, що дозволили відремонтувати тротуари, приступити до ремонту житлового фонду. Зупинився Олександр Лисенко у своїй промові і на питанні ремонту ліфтів. Якщо два роки тому, повідомив він, за 12 місяців вдалось полагодити лише 44 підйомники, то до завершення поточного року вдалось відновити роботу вже майже 200 ліфтів. Вже є і перший результат впровадження програми співфінансування ремонтів у житлових будинках. Днями по вул. Харківській запустили модернізований ліфт.

«Переконаний, що ці кроки позитивно впливають на розвиток міста, – зазначив Олександр Лисенко.– А ті недопрацювання, що є, спонукатимуть нас у 2017 році працювати ще краще над виконанням тих доручень, які дають нам жителі міста».

Згадав міський голова і про міський бюджет на наступний рік. Його він назвав окрім того, що соціально спрямованим ще економічно обрахованим.

«Те, що ми заклали кошти на ремонти доріг, а також комунікацій, на які не звертали уваги 20-30 років, на мою думку, правильно. І впевнений, що сумчани на за це лише подякують», – сказав міський голова.

Олександр Лисенко привітав депутатів міської ради з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим, побажав їм щастя й здоров’я в кожну родину і закінчив всій виступ такими словами: «Коли загадуватиме 31 грудня бажання на наступний рік , загадуйте не лише для себе, а й для рідних і близьких, для всіє громади, для нашого міста, для України. Зі святом! З Новим роком» З Різдвом Христовим! Слава Україні!»