003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

Жителька вул. Над’ярної звернулась до очільника міста за роз’ясненням щодо призначення земельної ділянки. За даним зверненням міський голова надав доручення департаменту забезпечення ресурсних платежів надати роз’яснення у рамках чинного законодавства

Інша сумчанка прийшла до Олександра Лисенка з питанням облаштування торгових площ в районі аеропорту. Запитувачку спрямували до управління комунального майна обласної ради.

Питання щодо поновлення надання житлових послуг у буд. № 165/126 по вул. Г. Кондратьєва міський голова скерував для вивчення та надання пропозицій до департаменту інфраструктури міста та правового управління.

Також департаменту інфраструктури міста належить вирішити питання капітального ремонту буд. № 3 по вул. Псільській; ремонту покрівлі та димовентканалів, вимощення ж/б у буд. № 36 по пров. Ювілейний; капітального ремонту мережі опалення у буд. № 11 по вул. Глінки.

Цей же структурний підрозділ вже спільно з департаментом забезпечення ресурсних платежів та управлінням капітального будівництва і дорожнього господарства повинні детально опрацювати кожен у межах своїх повноважень варіанти вирішення питання з каналізаційними мережами у квартирах у буд. № 41 по вул. Інтернаціоналістів.

А ще департамент інфраструктури міста має внести до титульних списків ремонт опалювальної системи у буд. № 9 по вул. Супруна, а управління капітального будівництва та дорожнього господарства – запланувати замощення подвір’я цього будинку.