003.jpg

 

 

Сумчани, які звернулися до очільника обласного центру цього дня, мали проблеми здебільшого житлово-комунального характеру.

Зокрема, піднімалися такі питання: утеплення будинку № 25/2 по вул. Прокоф’єва по програмі енергозбереження; незгода заявника з нарахуванням плати за комунальну електроенергію в будинку № 165/135 по вул. Г. Кондратьєва; проведення капітального ремонту будинку № 19 та № 36/1 по вул. Гамалія, облаштування тут контейнерних майданчиків, відлов бродячих собак на прибудинкових територіях.

Опрацювати дані звернення очільник обласного центру доручив своєму заступнику Олександру ЖУРБІ. Той має розглянути можливість вирішення всіх озвучених звернень та прозвітувати особисто міському голові.

Окрім того, за дорученням Олександра Лисенка, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО та начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ повинні опрацювати питання щодо демонтажу самовільно побудованих об’єктів нерухомості по вул. Засумська, 5 А.

Відділ охорони здоров’я та управління соціального захисту населення мають надати пропозиції заявнику, який звернувся щодо придбання для його невістки нейростимулятора для імплантації в мозок.

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, за дорученням Олександра Лисенка, мав у п’ятницю, 5 травня, організувати виїзну нараду по вул. Інтернаціоналістів. Тут, повідомив один із заявників, необхідно облаштувати розворотне кільце, місця для простою маршруток та місця для здійснення водіями фізіологічних потреб на кінцевій зупинці (поруч із буд. № 55 Б); облаштувати зупинку громадського транспорту та пішохідні переходи; завершити будівництво дороги від заправки БРСМ до тенісних кортів.

Ще надійшли звернення стосовно ремонту ливневої каналізації на прибудинковій території, щодо якості надання послуг ТОВ КК «Коменерго-Суми», ремонту прибудинкової дороги. Вирішенням цих питань буде займатися управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Виконання всіх поставлених ним завдань міський голова триматиме на особистому контролі.