007.jpg

У четвер, 4 травня, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

 До посадовця прийшли семеро містян, звернення котрих Олександр Журба ретельно розглянув.

У відповідь на прохання жителів буд. № 12 по вул. Прокоф’єва відремонтувати вхід до під’їздів, заступник міського голови доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ комісійно обстежити сходи та внести даний об’єкт до титульного списку капітальних ремонтів на 2017 рік.

Також очільник департаменту інфраструктури міста отримав доручення розглянути можливість виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації по капремонту мереж теплопостачання у 4,5 та 6 під’їздах буд. № 10 по вул. Нижньохолодногірській, включити до титульного списку робіт на поточний рік капітальний ремонт покрівлі у буд. № 27 по вул. Гамалія, визначитись із кошторисом і відремонтувати ліфт у буд. № 52 по пр-ту М. Лушпи, перевірити якість виконання ремонту покрівлі та зливної каналізації у буд. № 7 по вул. Серпневій і вирішити питання щодо демонтажу дитячого майданчика біля буд. № 4 по вул. Пушкіна.

На цей же структурний підрозділ покладено завдання вирішити питання ремонту підйомника у буд. № 31 по вул. Харківській. Управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства належить опрацювати можливість проведення ремонту території біля даного будинку за програмою Євродвір.

Також департаменту інфраструктури міста доручено розібратись із ремонтом циркулярного насоса, про що попросила жителька буд. № 40 по вул. Горького. Дане питання Григорій Яременко має тримати на особистому контролі.