007.jpg

З 22 травня новостворений підрозділ - відділ «Проектний офіс» - отримав керівника. Ним стала Оксана КУБРАК.

Про це повідомив сьогодні міський голова Олександр ЛИСЕНКО на щопонеділковій апаратній нараді.

Кандидатура Оксани Кубрак була рекомендована міському голові для призначена на посаду за результатом засідання конкурсної комісії Сумської міської ради.

Народилася 11 серпня 1985 року в м. Суми. Освіта вища. У 2007 році закінчила Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, факультет іноземних мов, кафедра германської філології, спеціальність: «вчитель німецької та англійської мов та зарубіжної літератури».

У 2014 р. закінчила Сумський держаний університет, факультет економіки та менеджменту, кафедра маркетингу та управління інноваційною діяльністю, освітньо-кваліфікаційний рівень: «магістр з управління інноваційної діяльності».

У 2007 році закінчила курси «Автоматизація робочого місця за допомогою комп’ютерних технологій».

2013 – 2014 рр. – закінчила курси підвищення кваліфікації до міжнародного рівня А2 мовної школи «Green Apple» з англійської мови.

У 2013 році закінчила курси «Основи держави і права» при Сумському Державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка, де була присвоєна кваліфікація «громадський юрисконсульт».

Депутат Сумської міської ради 7 скликання, секретар постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації.