Надрукувати
Перегляди: 2516

Дорогі земляки!

22 січня 1919 року увійшло в життя українців як вагоме національне свято – День Соборності України. 97 років тому було проголошено Акт злуки, що фактично об’єднував український народ – Схід та Захід, розділений історією та кордонами інших держав.

День Соборності – свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни.

Ми господарі на своїй, Богом даній землі. Ніні Україна палає у вогні: схід країни охоплений антитерористичною операцією. Але український народ не допустить загроз державному суверенітетові. Жодна сила не зламає міцну духом націю, ми вистоємо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

У цей святковий день бажаю всім сумчанам здоров'я і натхнення, добробуту і злагоди, життєвої енергії та успіхів у роботі! Нехай любов до рідного краю згуртовує нас в ім’я процвітання демократичної України!

Сумський міський голова                                                                                    Олександр Лисенко