Надрукувати
Перегляди: 1778

На минулому тижні міський голова провів особистий прийом громадян.

До нього надійшло 11 звернень, які здебільшого стосувалися ремонту покрівель, виділення земельних ділянок учасникам АТО, а також деяких земельних питань.

Вже традиційно сумчани звертаються до міського голови з приводу ремонту дахів житлових будинків. Цього разу, під час особистого прийому надійшло три таких звернення від мешканців будинків по вул. Засумській, Супруна та СКД. За дорученням міського голови, за першими двома зверненнями проблемні дахи включать до титульного списку капітальних ремонтів та розглянуть на депутатській комісії в березні. Що до покрівлі по вул. СКД, вона вже значиться у титульному списку на 2016 рік, тому Департамент інфраструктури міста контролюватиме виконання робіт.

Ще одне звернення стосувалося ремонту дороги від вул. Борова до вул. Чапаєва. Міський голова дав завдання начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ опрацювати питання включення даного об’єкту до титульного списку на цей рік.

Двоє сумчан просили сприяння міської влади в капітальному ремонті будинків, зокрема у відновленні під’їздів, підвального приміщення, жолобів та приямків, оголовків та димовентиляційного каналу. Після опрацювання Департаментом інфраструктури міста спільно з відповідними обслуговуючими організаціями, заявникам нададуть відповідь з конкретними строками усунення недоліків.

Питанням виділення земельної ділянки учаснику бойових дій на Сході України, на звернення сумчанки, займатиметься Департамент містобудування та земельних відносин.

Перевіркою законності будівництва житлового будинку по вул. Шишкарівська, за дорученням міського голови, займатиметься начальник управління «Інспекція архітектурно-будівельного контролю». Фахівці цього ж структурного підрозділу мають надати роз’яснення щодо проведення реєстрації топографо-геодезичного вишукування земельної ділянки.

Щодо інших звернень, сумчани отримали роз’яснення міського голови під час прийому.