003.jpg

2 лютого перший заступник міського голови провів особистий прийом громадян.

До нього звернулося 10 сумчан із проблемами, які здебільшого стосувалися ремонту мереж будинків, прибудинкових доріг та ліфтів.

Три звернення сумчан надійшли з приводу капітального ремонту чи заміни мереж тепло- і водопостачання. Цими питаннями опікуватиметься директор Департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО. Він же разом з відповідними обслуговуючими організаціями, за дорученням Володимира Войтенка, має здійснити обстеження проблемних участків.

Ще один житель будинку по пр-т Лушпи нарікав на несправний ліфт. Підйомник обстежать фахівці Департаменту інфраструктури міста.

Від жителя будинку по вул. Прокоф’єва надійшло звернення з приводу ремонту покрівлі. Дах будинку обстежать комісійно і вже потім прийматиметься рішення щодо включення його в титульний список.

У зв’язку з надходженням звернень щодо видалення сухостійних дерев у дворах сумчан, Володимир Войтенко нагадав, що тепер достатньо звернутися до Центру надання адміністративних послуг по вул. Горького, 21 та написати відповідну заяву.

Під час особистого прийому громадян перший заступник міського голови також надав роз’яснення учаснику бойових дій щодо отримання земельної ділянки.

На ще одне звернення жителя міста, за дорученням Володимира Войтенка, директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ має провести роботи з розпломбування лічильника для надання можливості його заміни. Також заявнику надали роз’яснення щодо встановлення приладу обліку гарячої води.