001.jpg

У четвер, 13 липня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Очільник обласного центру разом із керівниками профільних структурних підрозділів міської ради дослухався до проблем кожного заявника, який завітав цього дня до нього на особистий прийом.

Загалом таких було семеро городян.

Один сумчани, що мешкає по вул. Соборна, 32, прохав провести капітальний ремонт цього будинку.

Уважно заслухавши заявника, міський голова дав доручення директору департаменту інфраструктури Григорію ЯРЕМЕНКУ до 1 серпня забезпечити проект по ремонтним роботам за вказаною адресою.

Окрім того, за вказівкою очільника обласного центру, Григорій Яременко разом із директором департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрієм КЛИМЕНКО має опрацювати питання визначення меж прибудинкової території за адресою: вул. Шевченка, 3.

Ще один заявник звернувся щодо проведення капітального ремонту каналізаційної мережі за адресою: вул. Інтернаціоналістів, 41 або надання іншого житла.

Це питання також триматимуть на контролі Юрій Клименко та начальник правового управління Олег ЧАЙЧЕНКО. Міський голова доручив їм з’ясувати, чи можливий викуп квартири після її приватизації заявником.

Два звернення стосувалися компетенції департаменту соціального захисту населення. Так, керівник даного структурного підрозділу Тетяна МАСІК повинна буде опрацювати можливість надання матеріальної допомоги для проведення операції сину однієї із заявниць, а також надання матеріальної допомоги у зв’язку із пожежею у житловому будинку по вул. Короленка, 17.

Сумчанин, що мешкає за адресою: пров. Марусі Чурай, 17, озвучив одразу три проблемних питання. Він надав пропозиції щодо перетворення пров. Марусі Чурай у пішохідну зону, щодо транспортного сполучення між санаторієм - профілакторієм СумДУ, що на Басах, та самим СумДУ через Хіммістчеко, а також просив налагодити транспортне сполучення між вул. Прокофєва та вул. Сергія Табали.

Міський голова доручив керівникам профільних структурних підрозділів опрацювати надані заявником пропозицій та по можливості втілити їх в життя.

Вирішення всіх проблемних питань, з якими звернулись городяни до Олександра Лисенка під час особистого прийому, очільник міста триматиме на особистому контролі.