003.jpg

У вівторок, 18 липня, перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

Того дня посадовець розглянув п’ять звернень.

Громадянка, яка звернулась до першого заступника очільника Сум щодо надання земельної ділянки під ведення садівництва-городництва, отримала всі необхідні роз’яснення безпосередньо під час особистого прийому.

Одразу надали всю потрібну інформацію і сумчанці, котра прийшла до Володимира Войтенка зі спірним питанням розмірів земельної ділянки у пров. Косівщинський.

Жителю міста, що порушив питання незаконної видачі ордера на трикімнатну квартиру, за дорученням першого заступника міського голови надасть відповідь по суті департамент забезпечення ресурсних платежів.

Цей же структурний підрозділ спільно з департаментом інфраструктури міста з виїздом на місце розбиратиметься у ситуації з проїздом транспорту, що використовується для потреб магазинів, територією біля буд. № 33 по вул. Садовій та у питанні визначення меж прибудинкової території.

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства та управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» працюватимуть за зверненням сумчанина щодо незаконного розміщення автостоянки та металевого паркану на території двору біля буд. № 6 по вул. Г. Кондратьєва. Першому структурному підрозділу належить з’ясувати обставини встановлення паркану та відповідність проекту, другому – здійснити контроль, щоб не було незаконного розміщення автостоянки.