002.jpg

У четвер, 20 липня, заступники міського голови Ольга ВОЛОШИНА та Олександр ЖУРБА провели особисті прийоми громадян.

Цього дня до Ольги Волошиної звернулася одна сумчанка щодо порушення тиші в нічний час відвідувачами літнього майданчика розважального комплексу «Сан-Ремо».

Заступник міського голови доручила начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ перевірити законність встановлення цього літнього майданчика, а начальник відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олег ДУБИЦЬКИЙ має звернутись до державної лабораторії замірів шуму, на який скаржиться заявниця.

Тим часом Олександр Журба поспілкувався із городянами, які звернулися до нього з приводу житлово-комунальних проблем.

Так, один заявник звернувся щодо зняття зі статусу службової квартири в житловому будинку по вул. Горького.

За дорученням заступника міського голови, вирішувати це питання продовжить начальник правового управління Олег ЧАЙЧЕНКО.

Сумчанка, що мешкає по вул. І. Сірка, 21 просила капітально відремонтувати пасажирський та вантажопасажарський ліфти за цією адресою.

У негайному порядку вирішити це питання Олександр Журба доручив директору департаменту інфраструктури Григорію ЯРЕМЕНКУ.

Окрім того, найближчим часом очільник даного структурного підрозділу має проконтролювати завершення ремонтних робіт на покрівлі 4-го під’їзду житлового будинку по вул. Горького, 5А, мережі водопостачання та водовідведення, покрівлі та тамбуру в будинку по вул. Псільська, 3.