001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з новим військовим комісаром Сумського міського об’єднаного військового комісаріату Андрієм ХЛОПОНІНИМ.

Під час зустрічі обговорили, зокрема, питання належного функціонування розташованого у військкоматі пункту управління. Як зазначив Андрій Хлопонін, дане приміщення служить для здійснення керівництва в період проведення мобілізації та призову громадян на строкову військову службу і система зв’язку, якою воно оснащене, найбільш надійна.

Обсяг робіт, які необхідно виконати для повноцінної роботи пункту управління, повідомив Андрій Хлопонін, не значний: достатньо буде провести косметичний ремонт приміщення та подекуди відновити лінії зв’язку. Очільника міста військові попросили посприяти фінансово у виконанні ремонтних робіт. Сторони домовились, що військові обрахують їх вартість, а з міського бюджету на їх проведення військкомату нададуть субвенцію з міського бюджету.

«Міська влада бере на себе зобов’язання щодо ремонтів приміщень, забезпечення зв’язку і решти матеріальних потреб, які є у військкомату. Ми розуміємо, що обов’язок влади всіх рівнів допомагати як Збройним Силам, так і військкоматам, щоб можна було провести і мобілізацію, і призов. Тож, завтра на сесії я ініціюватиму виділення коштів на проведення ремонтних робіт у пункті управління і належне утримання обладнання, що тут є», – наголосив очільник міста.