0012.jpg

Заступники міського голови Олександр ЖУРБА та Степан ПАК провели особисті прийоми громадян.

Олександр Журба зустрівся із сумчанами наприкінці минулого тижня, у четвер, 3 серпня.

Тоді до посадовця завітали дев’ятеро заявників, які прохали його посприяти у вирішенні житлово-комунальних питань.

Так, одне звернення стосувалося відновлення належного теплопостачання по стояку квартири № 106 житлового будинку № 23 по вул. Харківська, а також незгоди з незаконним переплануванням квартир № 73 та № 74 у цьому ж будинку.

Олександр Журба доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ комісійно обстежити мережі теплопостачання та перевірити виконання приписів.

Начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолій ДОВБНЯ, за дорученням заступника міського голови, має перевірити законність перепланування квартир № 73 та № 74 та за необхідності вжити відповідних заходів.

Ще один сумчанин звернувся до Олександра Журби з приводу відновлення належної якості гарячого водопостачання та проведення реконструкції існуючого вузла обліку теплової енергії по вул. Глінки, 11, а також щодо встановлення лічильника теплової на систему опалення житлового будинку.

Заступник міського дав доручення Григорію Яременку перевірити якість гарячого водопостачання та за потреби відновити послугу в належному стані. Щодо іншого питання заявника, то воно буде опрацьоване генеральним директором ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитром ВАСЮНІНИМ, який і надасть відповідь сумчанину.

Серед іншого Григорій Яременко отримав завдання від заступника міського голови передбачити можливість заміни бойлера в житловому будинку № 13А по вул. Металургів; негайно включити житловий будинок № 29 по вул. Ковпака до титульного списку капітальних ремонтів внутрішньобудинкових мереж водо- та теплопостачання, а також водовідведення, розглянути можливість ремонту покрівлі на під’їздами № 1, № 3 та № 5 вищевказаного будинку та покрівлі над квартирою будинку № 5 по вулю О. Олеся, мешканець якої готовий до співфінансування.

Разом із начальником управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталієм ШИЛОВИМ Григорій Яременко буде опрацьовувати питання ремонту пішохідних доріжок у дворі та на дитячому майданчику будинку № 12 по вул. Г. Крут.

Виконання всіх поставлених ним завдань Олександр Журба триматиме на контролі.

До Степана Пака на особистий прийом завітав один заявник – інвалід дитинства. Він просив посадовця посприяти у забезпеченні його пільговими ліками.

Степан Пак доручив в. о. начальника відділу охорони здоров’я Наталії КІПЕНКО підготувати листа відповідного змісту до МОЗ України та Кабінету Міністрів України.