001.jpg

У вівторок, 15 серпня, на особистий прийом до першого заступника міського голови Володимира ВОЙТЕНКО прийшло дев’ятеро сумчан.

Посадовець уважно вислухав громадян та надав доручення керівникам відповідних структур для вжиття заходів реагування.

Двоє сумчан прохали відремонтувати дорогу біля житлового масиву «Університетський» та біля будинку № 47 по пр-ту Курський. Опрацювати ці звернення, за дорученням першого заступника міського голови, має начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ.

Окрім того, Володимир Войтенко доручив Віталію Шилову та директору КП «Шляхрембуд» Олександру ВЕГЕРІ опрацювати питання проведення в нинішньому році поточного ремонту дороги по вул. Герцена.

Ще два звернення від жителів Сум належить опрацювати директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ. Він має надати роз’яснення заявникам щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою стосовно відведення земельної ділянки у власність під забудову та питання поліпшення житлових умов.

Зверненням, в якому заявник поскаржився на непогодження проекту землеустрою у зв’язку з невідповідністю містобудівній документації, а саме Плану зонування території, Володимир Войтенко переадресував начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ, аби посадовець надав заявникові роз’яснення згідно з чинним законодавством.

На решту ж питань сумчанам були надані роз’яснення одразу під час особистого прийому. Ці звернення стосувались поліпшення житлових умов та спірного питання щодо земельної ділянки.