Надрукувати
Перегляди: 1546

Громадська рада при виконавчому комітеті Сумської міської ради провела своє чергове засідання.

Його підсумком стали напрацьовані рішення щодо організації роботи самої ради та співпраці з виконавчими органами.

Голова Громадської ради Сергій ГАПУНІЧ запропонував план роботи ради до кінця року, який після пропозицій присутніх затвердили. Планується проведення громадських обговорень, засідань у форматі «круглого столу» за тематикою діяльності ОСН, підготовки до опалювального сезону, містобудування, безпеки, бюджету, соціального і економічного розвитку, охорони довкілля тощо.

Члени ради також сформували п’ять постійних комісій:

У комісіях попередньо опрацьовуватимуться матеріали та документи, рішення ради. Визначено, що кожен член Громадської ради може увійти до складу двох комісій.

Присутні обговорили пропозиції Департаменту комунікацій та інформаційної політики щодо розробки Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в м. Суми на 2018-2021 р. Зауваживши на актуальності такої програми, Громадська рада вирішила сформувати робочу групу, яка спільно з фахівцями структурного підрозділу опрацює базові засади документа.

Сергій Гапуніч також ознайомив колег з Меморандумом про співпрацю між громадськими радами та запропонував надати згоду на його підписання. Члени ради погодилися з необхідністю співпраці та узгодження діяльності між консультаційно-дорадчими органами різного рівня, доручили керівнику підписати меморандум.