Надрукувати
Перегляди: 1589

Під час понеділкової апаратної наради 4 вересня міський голова Олександр ЛИСЕНКО поцікавився у свого заступника Олександра ЖУРБИ тим, як працює робоча група з питань перевірки розрахунків тарифу на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання ТОВ «Сумитеплоенерго».

Заступник міського голови повідомив, що робоча група працює, обсяг інформації дуже великий, але за результатами виконаної роботи вже видно, що запропонований тариф ТОВ «Сумитеплоенерго» можна буде знизити, але саме на скільки, сказати поки не можна, адже робота триває.

На це Олександр Лисенко дав доручення підготувати висновки з конкретними цифрами на наступний понеділок на апаратну нараду, а також направити їх до ТОВ «Сумитеплоенерго» та НКРЕКП.

Також прозвучала пропозиція від очільник міста запропонувати ТОВ «Сумитеплоенерго» звернутись до Харківського НДІ судових експертиз ім. М. С. Бокаріуса, аби там вивчили розрахунки тепловиків.

«Це єдиний заклад, що проводить державну експертизу. Якщо звернутися зараз, то протягом місяця вони нададуть економічно, юридично та науково обґрунтований експертний висновок, тобто встигнемо до опалювального сезону», – додав міський голова Сум.