007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА перебувають з робочим візитом у Києві.

Зокрема вони відвідали робочу зустріч, що відбулась у рамках реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» і проводилась з метою інформування відібраних потенційних учасників щодо наступних кроків з реалізації проектів і представлення членів Групи управління та підтримки Програми, які в подальшому співпрацюватимуть з кожним окремим потенційним кінцевим бенефіціаром.

Також у рамках візиту до столиці представники міської влади ознайомились із роботою ІТ-кластеру та зустрілись із керівництвом ГС «ХАЙ-ТЕК ОФІС УКРАЇНА». Сумчани розповіли про ініціативи, що реалізуються в обласному центрі, а також домовились про участь міста у проекті «Цифрова адженда України – 2020», що визначає основні принципи, за якими держава має розвиватись у цифровому просторі і розбудовувати цифрову економіку.