002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО своїм розпорядженням  розподілив обов’язки між секретарем міської ради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та заступником міського голови, керуючим справами виконавчого комітету.

У відповідності до даного документа секретар міської ради Андрій БАРАНОВ забезпечуватиме організацію здійснення повноважень органів місцевого самоврядування у сферах запровадження і розвитку інформаційних технологій.

До сфери повноважень першого заступника міського голови Володимира ВОЙТЕНКА входитиме забезпечення організації здійснення власних повноважень та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету, інвестицій, охорони навколишнього природного середовища, енергозбереження, енергозабезпечення, з питань інвестиційної та регуляторної політики, архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин, управління майном комунальної власності, обліку, розподілу та приватизації житла, розвитку підприємництва, промисловості.

Заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА забезпечуватиме організацію здійснення власних повноважень та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах надання адміністративних послуг, реєстрації місця проживання фізичних осіб, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, речових прав на нерухоме майно, розвитку побутового, торговельного, готельного обслуговування, громадського харчування.

Організацію здійснення власних та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах охорони здоров’я, взаємодії з правоохоронними органами та оборонно-мобілізаційної роботи забезпечуватиме заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

Забезпечувати організацію здійснення власних повноважень та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах соціального захисту населення, сімей з дітьми, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, контролю за дотриманням законодавства про працю, соціального захисту учасників АТО та їх сімей Олександр Лисенко доручив своєму заступнику Альоні ДМІТРЄВСКОЙ.

Організацію здійснення власних повноважень та делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузях житлово-комунального господарства, енергозабезпечення об’єктів комунального господарства, цивільного захисту населення, транспорту та зв’язку здійснюватиме заступник міського голови Олександр ЖУРБА.

Ще одному новому заступнику Вірі МОТРЕЧКО міський голова довірив забезпечувати організацію здійснення власних та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах освіти, культури, фізичної культури та спорту, молодіжної політики.

До спектру повноважень заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Степана ПАКА увійшли забезпечення організації здійснення власних та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сферах архівної справи, розгляд звернень громадян та юридичних осіб, взаємодія з політичними партіями, рухами, громадськими та релігійними організаціями, проведення виборів та референдумів, ведення Державного реєстру виборців, відзначення державними нагородами України. Також він організовує роботу апарату виконавчого комітету міської ради, вирішує питання організаційного, кадрового, господарського, матеріально-технічного, автотранспортного та соціального забезпечення діяльності виконавчого комітету.Забезпечує розробку та реалізацію інформаційної політики Сумської міської ради, її виконавчого комітету та міського голови, сприяє всебічному висвітленню їх діяльності. Відповідає за зв’язки із засобами масової інформації.

У разі відсутності заступників міського голови заміщення повноважень щодо діяльності виконавчих органів здійснюється в такому порядку:

Посадова особа, яка відсутня:

Посадова особа, яка заміщує відсутнього:

Баранов А.В.

Пак С.Я.

Войтенко В.В.

Журба О.І.

Волошина О.М.

Дмітрєвская А.І.

Галицький М.О.

Мотречко В.В.

Дмітрєвская А.І.

Волошина О.М.

Журба О.І.

Войтенко В.В.

Мотречко В.В.

Галицький М.О.

Пак С.Я.

Баранов А.В.