0010.jpg

Очільниця депкорпусу Тетяна ГОНЧАРЕНКО провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими зверталися жителі міста, здебільшого стосувалися земельних відносин.

Так, до секретаря Сумської міської ради звернулися жителі вул. Підгірна. Вони висловили свою незгоду з відведенням земельної ділянки мешканцю міста. В цьому питанні доручено розібратися директору департаменту містобудування та земельних відносин Анатолію ЖУКУ, який має, зокрема, з’ясувати, чи укладений договір оренди на дану земельну ділянку з громадянином.

Інше звернення жителя одного з будинків по вул. Аерофлотська стосувалося розгляду на сесії Сумської міської ради питання про зміну цільового призначення земельної ділянки по цій же вулиці.

Тетяна Гончаренко дала доручення департаменту містобудування та земельних відносин підготувати на сесію міськради, де будуть розглядати це питання, графічний матеріал та пояснити детально суть проекту рішення.

Управління комунального майна має надати документи з інвентарної справи про конфігурацію земельної ділянки для підтвердження сформованості земельної ділянки минулих років.

Останнє звернення щодо дотримання санітарних норм при облаштуванні дитячого майданчика надійшло від жителів будинку по вул. Першотравнева. Очільниця депкорпусу доручила начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ запланувати перенесення дитячого майданчика на місце облаштованого майданчика, який буде встановлений у 2016 році. А також розглянути можливість передбачення у 2016 році замощення плиткою дворів будинків по вул. Першотравнева та вул. Пролетарська.

Всі звернення, які надійшли протягом особистих прийомів, Тетяна Гончаренко залишає на особистому контролі.