004.jpg

У четвер, 30 листопада, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Того дня до очільника міста надійшло від містян сім звернень. У переважній більшості сумчани шукали сприяння міського голови у вирішенні житлово-комунальних питань.

Звернення жителя буд. № 45 по пр-ту Курський щодо ремонту мереж у будинку Олександр Лисенко спрямував для вирішення до департаменту інфраструктури міста та КП «Сумижилкомсервіс», аби там підготували пропозиції до титульних списків ремонту мереж холодного та гарячого водопостачання та пропозиції щодо ремонту мереж опалення, та визначив термін виконання робіт – до 15 травня 2018 року.

Іншій обслуговуючі організації – КП «Сумитеплоенергоцентраль» – міський голова доручив зайнятись зверненням, у якому йшлось про ремонт системи гарячого водопостачання у буд. № 4 по вул. Героїв Крут.

За підсумками особистого прийому ця обслуговуюча організація отримала від Олександра Лисенка ще одне завдання: розібратись у ситуації, що склалась у буд. № 165/135 по вул. Г. Кондратьєва, де мешканці поскаржились на невірне нарахування плати за комунальну електроенергію. А департамент інфраструктури міста – опрацювати питання ремонту насоса у буд. № 25 по вул. Л. Українки.

У відповідь на звернення щодо проведення капітального ремонту покрівлі у буд. № 8/6 по пр-ту Курський, очільник міста дав доручення департаменту інфраструктури міста та КП «Сумижитлкомсервіс» опрацювати питання виділення коштів на покращення житлових умов і виконати за ці гроші ремонт.

Із питаннями, що порушив представник буд. 9 по вул. Заливній, розбиратимуться управління капітального будівництва та дорожнього господарства і департамент інфраструктури міста. Перший має організувати доставку землі на прибудинкову територію та до 10 грудня встановити там дитячий майданчик, другий – у термін до 15 березня розпочати ремонт ліфтів у будинку.

Департамент забезпечення ресурсних платежів отримав від міського голови вказівку підготувати проект рішення для розгляду на профільній комісії і сесії питання приватизації земельних ділянок під індивідуальними гаражами в ГО «Автогараж «Берізка», на які виготовлена проектна документація.