0010.jpg

Минулого тижня заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулися десять сумчан із різноманітними питаннями.

Зокрема, щодо проведення капітального ремонту покрівлі, каналізаційної системи та холодного водопостачання у буд. № 2 по вул. Металургів; надання роз’яснень щодо нарахування плати за комунальну енергію та ремонту внутришньобудинкової мережі гарячого водопостачання буд. № 38 по вул. Харківській; ремонту каналізаційної системи у буд. № 53 по вул. Р. Атаманюка; модернізації ліфтів та ремонту фасаду житлового буд. № 31 по вул. Харківській; надання компенсації за наймане житло за жовтень-листопад цього року постраждалим від вибуху в буд. № 24 по вул. Металургів; ремонту мереж водопостачання та водовідведення, проведення дезінсекції та дератизації у підвальному приміщенні буд. № 143 по вул. Г. Кондратьєва; ремонту оголовків вентиляційної системи у буд. № 3 у пров. Богуна.

Даними зверненнями за дорученням заступника міського голови займуться департамент інфраструктури міста та відповідні обслуговуючі організації.

Один сумчанин звернувся з проханням відновити гідроізоляцію плит перекриття у житловому буд. № 10 по пр-ту Шевченка. Цим питанням займатиметься ТОВ «КК «Коменерго-Суми».

Також ТОВ «КК «Коменерго-Суми» та КП «Міськводоканал» мають зробити розрахунок/перерахунок за послуги з водо- та електропостачання і надати обґрунтовану відповідь мешканцю гуртожитку по вул. Л. Бикова, 1. Про це просив мешканець цього будинку, який незгодний з тарифами на оплату зазначених послуг.

Ще одне звернення надійшло від сумчанина щодо надання обґрунтування тарифу на послуги з утримання буд. № 51/1 по вул. Іллінській. Опрацювати його мають відповідно обслуговуюча організація і департамент інфраструктури міста.

Заступник міського триматиме вирішення вищевказаних питань на особистому контролі.