Надрукувати
Перегляди: 1335

Минулого тижня Володимир ВОЙТЕНКО та Олександр ЖУРБА провели особисті прийоми громадян.

Першим у вівторок, 16 січня, з містянами спілкувався перший заступник міського голови Володимир Войтенко. Того дня він отримав від сумчан два звернення. Мешканець будинку № 15/1 по вул. Успенського висловив незгоду з підняттям тротуару власником будинку № 13, а житель буд. № 26 по вул. Кузнечній порушив питання плати за оренду земельної ділянки. Обоє запитувачів одразу ж отримали всі необхідні роз’яснення.

Заступник міського голови Олександр Журба на особистому прийомі у четвер, 18 січня, отримав п’ять звернень. Мешканець буд. № 4 по вул. Г. Кондратьєва прийшов до посадовця з проханням провести частковий ремонт покрівлі та відновити нормальну роботу ліфта. По першому питанню Володимир Войтенко доручив директору департаменту інфраструктури міста та КП «Сумитеплоенегроцентраль» опрацювати та вирішити проблему, по другому – департаменту інфраструктури включити даний об’єкт до титульного списку.

На звернення мешканки буд. № 103б по вул. Харківський щодо підключення каналізаційних мереж даного будинку до міської каналізації заступник міського голови дав доручення департаменту інфраструктури міста опрацювати питання виготовлення проектно-кошторисної документації, виконання переключення до міської системи.

Одне звернення мешканця буд. № 2 по вул. Малиновського щодо підрізання та видалення дерев на прибудинковій території Олександр Журба спрямував для вирішення до департаменту інфраструктури міста – негайно видалили аварійні дерева, інше – щодо неналежного опалення – до департаменту інфраструктури міста, КП «Сумитеплоенегроцентраль» і ТОВ «Сумитеплоенерго» – вивчити ситуацію та виправити недоліки.

Також департамент інфраструктури міста отримав від посадовця завдання розглянути можливість включення до титульного списку на 2018 рік робіт із ремонту покрівлі у буд. № 1 по пров. Л. Українки, про що попросила одна із мешканок цього будинку.

У відповідь на скаргу мешканця буд. № 22 по вул. Леваневського на затягування запуску ліфта після капітального ремонту заступник міського голови дав завдання департаменту інфраструктури міста та ТОВ «КК «Домком Суми» негайно запустити ліфт і до 2 лютого прозвітувати, а ще департаменту інфраструктури міста взяти пояснення з відповідальних осіб і разом із поясненням керівника структурного підрозділу Григорія ЯРЕМЕНКА щодо вжиття заходів надати Олександрові Журбі до 25 січня.