002.jpg

З 24 січня по 9 лютого у Сумах збиратимуть пропозиції від усіх небайдужих з метою удосконалення Положення про громадський (партиципаторний) бюджет міста.

Завершуючи чергову каденцію партиципаторного бюджетування, сумчанам та представникам влади необхідно спільно проаналізувати усі етапи, визначити слабкі ланки та запропонувати механізми удосконалення, запровадження новацій, аби наступна каденція громадського бюджету стала ще більш ефективним механізмом участі громади у визначені пріоритетів розподілу частини міського бюджету.

Тож чекаємо від сумчан пропозицій щодо коригування та удосконалення Положення про громадський (партиципаторний) бюджет м. Суми. Зробити це можна на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Діюче «Положення про громадський (партиципаторний) бюджет м. Суми», затверджене рішенням Сумської міської ради від 14.06.2017 №2209-МР.

Рекомендуємо у своїх повідомленнях вказувати, які саме розділи чи пункт документа необхідно змінити за такою формою:

Пункти
діючого Положення 

Пропозиції
щодо внесення змін до Положення

 

 

Обов’язковими мають бути контактні дані автора (прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону) для подальшої комунікації.

Детальніше – за телефоном 700-620 (Департамент комунікацій та інформаційної політики).