002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО прокоментував інформацію про те, що доступ до адміністративної будівлі на майдані Незалежності, де розміщується керівництво міста та ряд структурних підрозділів міської ради, начебто буде обмежено.

Очільник міста повідомив, що, за наявності посвідчення особи, громадян, як і раніше, пропускатимуть до посадовців без проблем.

«Йдеться про упорядкування системи відвідання Сумської міської ради, і в жодному разі не про обмеження, – наголосив він. – Треба, щоб був документ, і ви сказали, до кого йдете. Вас приймуть і допоможуть», – зазначив очільник міста.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК повідомив, що у холі на першому поверсі встановлено телефон, з якого громадяни у разі проблем із потраплянням до посадовців, зможуть їм зателефонувати і вирішити це питання.

Окрім того, повідомив Олександр Лисенко, особисто він, зважаючи на кількість громадян, що хочуть побувати у нього на прийомі, планує проводити зустрічі з жителями міста щоранку. З такою ж пропозицією виходитиме і до своїх заступників.