0010.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та заступник міського голови Олександр ЖУРБА провели особисті прийоми громадян.

Заступник міського голови Олександр Журба спілкувався з сумчанами у четвер, 15 лютого. Того дня до нього звернулись вісім сумчан.

У більшості звернень від мешканців йшлося про ремонтні роботи, а саме: ремонт каналізації у будинку № 14 по вул. Джерельній; капітальний ремонт даху і труб холодного водопостачання та ремонт фасаду будинку № 109 по вул. Петропавлівській; капітальний ремонт (заміна) водонагрівачів та внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, встановлення циркуляційного насоса та ремонт рушникосушарки в будинку № 28/1 по вул.  Горького; відновлення роботи ліфтів у будинку № 41 по вул. Інтернаціоналістів; ремонт системи водозабезпечення у підвальному приміщенні та у під’їздах будинку № 10 по вул. К. Зеленко, а також встановлення огорожі біля дитячого майданчика від проїзної частини; ремонт дороги та налагодження освітлення навколо школи № 7, облаштування контейнерного майданчику та дороги до нього біля будинку № 55 по проспекту Курський та привести в належний стан в’їзд через арку та накрити колодязні люки у дворі будинків за вищевказаною адресою.

За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури міста, управління капітального будівництва та дорожнього господарства та відповідні обслуговуючі організації.

Ще одна мешканка міста звернулася з проханням зрізати аварійну тополю біля будинку № 98 по вул. Харківській. Негайно видалити аварійне дерево має департамент інфраструктури міста.

Окрім того, департамент інфраструктури міста разом з ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» та ТОВ «Сумитеплоенерго» мають негайно вжити заходи щодо відновлення теплопостачання в квартирі заявника. Про це прохав мешканець будинку № 7 по вул. Богуна.

Перший заступник міського голови Володимир Войтенко проводив прийом громадян у вівторок, 20 лютого. До посадовця надійшло два звернення.

Один із заявників звернувся з проханням передачі у комунальну власність будинку № 23 по вул. Нестерова. Володимир Войтенко надав запитувачу всі необхідні роз’яснення під час особистого прийому.

Інша сумчанка просила про надання допомоги в отриманні житла. За дорученням першого заступника очільника міста департамент соціального захисту населення має опрацювати питання надання заявниці матеріальної допомоги, як сироти, що сама виховує дитину.

Посадовці будуть триматиме на контролі вирішення кожного з порушених сумчанами питань.