002.jpg

У четвер, 15 березня, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

У двох звернення до посадовця (будинки на території ЧРЗ і по вул. Привокзальній, 5) ішлось про укладання прямих договорів на постачання електроенергії. Обидва ці звернення посадовець спрямував для остаточного вирішення до департаменту інфраструктури міста, аби там негайно вжили відповідних заходів.

Від жителів буд. № 165/135 надійшло прохання щодо проведення перерахунку за комунальну електроенергію та прибирання прибудинкової території за 2017 рік. На це Олександр Журба надав доручення керівництву департаменту інфраструктури міста та обслуговуючої організації опрацювати та вжити заходів і комісійно провести обмір прибудинкової території.

Департаменту інфраструктури міста також належить вирішити питання відновлення гарячого водопостачання у буд. № 152 по вул. Г. Кондратьєва, розглянути питання виділення коштів на капітальний ремонт мереж.

Цьому ж структурному підрозділу, а також ТОВ «Сумитеплоенерго» та обслуговуючій організаціє посадовцем доручено розібратись у проблемі жителів буд. № 5 по вул. Охтирській, котрі поскаржились на розбалансування гідравлічного режиму у системі теплопостачання у 2-му під’їзді. Відповідальні за це мають вирішити питання з опаленням та опрацювати питання проведення перерахунку за послугу.

Тим часом департаменту інфраструктури міста, управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства, КП «Шляхрембуд» за дорученням заступника міського голови необхідно вжити заходів щодо очищення від снігу пров. Семашка.

Вирішення означених питань Олександр Журба триматиме на особистому контролі.