Надрукувати
Перегляди: 1522

Депутати міської ради під час XXXVIII сесії 28 березня заслухали звіт директора департаменту інфраструктури міста Григорія ЯРЕМЕНКА.

Звітував керівник даного структурного підрозділу здебільшого про досягнення департаменту торік. Натомість депутати звернули увагу на ряд проблемних питань, серед таких зокрема відсутність реєстру зелених насаджень міста, не визначенння балансоутримувачів сміттєвих майданчиків, не прийняття до комунальної власності дитячих майданчиків, що так і не були вирішені.

Проте були й такі, хто позитивно відзначив роботу департаменту та його керівника.

У підсумку депутати не змогли визначитись, яку саме оцінку поставити директору департаменту інфраструктури міста за роботу.

За перший варіант (пропозиція Дмитра НАТАЛУХИ) – прийняти звіт до відома, визнати роботу директора департаменту інфраструктури міста незадовільною та рекомендувати міському голові звільнити його з даної посади – проголосували чотири депутати.

За другий (пропозиція Валерія ЗАЇКИ) – прийняти звіт до відома та визнати роботу задовільною – висловились 15 представників сумського уряду.