004.jpg

У вівторок, 10 квітня, аби розвіяти чергові міфи та побоювання працівників спеціалізованих служб Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 щодо їх масового звільнення у зв’язку з впровадженням медичної реформи та неможливості подальшого працевлаштування, представники міської влади зустрілися із колективом цього закладу.

У зустрічі взяли участь заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ, в.о. начальника відділу охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО, головний лікар міської клінічної лікарні № 1 Валентина ДОМІНАС та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Володимир КОТКОВ.

Колектив отримав відповіді на всі питання, які їх цікавили, висловили свою підтримку та порозуміння щодо майбутніх змін. Представники влади наголосили на тому, що їхнім основним завданням є збереження існуючого кадрового потенціалу, турбота про долю кожного з них та недопущення відтоку кадрів з медичної галузі міста з одночасним рівномірним забезпеченням спеціалізованою медичною допомогою мешканців міста.

«Зустріч пройшла в дружній атмосфері та мала конструктивний характер. Ще раз хотів би запевнити, що міська влада докладає максимум зусиль аби трансформація системи охорони здоров'я пройшла якнайбільш якісно з забезпеченням усіх прав та гарантій як для громади міста Суми, так і для медичних працівників», – зазначив заступник міського голови Максим Галицький.