007.jpg

Для ліквідації пориву водомережі діаметром 500 мм на території водозабору з 10:00 буде призупинена робота однієї з водонасосних станцій.

Фахівці КП «Міськводоканал» проводять планові огляди міських колекторів та за допомогою сучасного обладнання оперативно усувають аварійні ситуації.

Працівники КП «Зеленбуд» працюють над оновленням зелених насаджень у Сумах, дбаючи про оновлення міського простору, підтримку екології й естетики.

На офіційному сайті КП «Міськводоканал» запрацювала тестова версія «особистого кабінету споживача».

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води в будинках.

КП «Електроавтотранс» повідомляє про те, що з вівторка, 22 жовтня, діятиме оновлений графік руху комунального транспорту на тролейбусних та автобусних маршрутах.

У неділю, 20 жовтня,  один із водозаборів Сум працюватиме з пониженим тиском.

 Фахівці КП «Міськводоканал» ознайомились із новинками обладнання та технологіями на XX Міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех – 2024».

АТ «Сумиобленерго» повідомляє про проведення в неділю, 20 жовтня, аварійно-ремонтних робіт на одному з енергетичних об'єктів  області.

Працівники КП «Зеленбуд» висадили в центрі Сум троянди та тюльпани.