0012.jpg

Комісія з питань звільнення земельних ділянок від незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності демонтувала один такий об’єкт.

Відповідні роботи провели 11 травня по вул. Петропавлівській (зупинка громадського транспорту «Школа № 4») (тимчасова споруда жовто-червоного кольору).

КП «Міськсвітло» провело відключення тимчасової споруди від електромережі, а управління патрульної поліції у місті Суми забезпечило громадський порядок при виконанні робіт.

ТОВ «СНД-АВТОТРАНС» провело демонтаж тимчасової споруди та її вивезення.

Демонтована тимчасова споруда наразі зберігається на території КП «Міськсвітло» по пров. Громадянський, 5.

У відповідності до пункту 2.11 рішення міської ради від 25 липня 2012 року № 1668-МР (зі змінами) демонтовані ТС повертаються власнику після надання відповідних документів, які засвідчують право власності та після оплати до міського бюджету робіт із відключення від інженерних мереж, робіт з демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання ТС, згідно з розрахунками, наданими суб'єктами господарювання, що були задіяні в демонтажі.

З приводу повернення вищевказаних тимчасових споруд необхідно звернутись до управління архітектури та містобудування за адресою: вул. Воскресенська, 8 А; тел.: 70-01-05, 70-01-04.