Надрукувати
Перегляди: 1554

Виконавчий комітет на позачерговому засіданні 23 травня ухвалив рішення до затвердження постійного тарифу ТОВ «Сервісресурс» на послуги з вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, що утворюються на території міста, продовжити термін дії скорегованого.

Нинішній тариф був встановлений виконкомом у березні, і термін його дії спливав 1 червня. Оскільки постійний тариф поки не ухвалений, до того часу продовжено дію скорегованого.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що постійний тариф буде ухвалено лише в тому разі, якщо ТОВ «Сервісресурс» підтвердить розрахунки. Спеціальна тимчасова комісія також продовжить їх вивчати. До цієї роботи очільник міста запропонував залучити представника Держпродспоживслужби.

«Відповідна комісія буде працювати надалі та перевірятиме нові тарифи, розраховані для компаній, які займаються вивезенням сміття. І коли ми будемо переглядати ці тарифи, то послуговуватимемось конкретними цифрами. Але вони мають бути обґрунтованими», – сказав міський голова.

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО наголосив на тому, що кожна цифра постійного тарифу має бути обґрунтованою, а його прийняття можливе лише після підписання з підприємством додаткових угод, де зокрема йтиметься про стан сміттєвих майданчиків та облаштування майданчиків під ремонтні відходи.