006.jpg
Наступного року у міському парку планують відремонтувати танцювальний майданчик, розташований біля літньої естради.

Про це під час апаратної наради при міському голові 11 червня повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО.

За його словами, було проведено попереднє обстеження, яке показало, що танцювальний майданчик біля літньої естради потребує заміни зовнішнього освітлення, асфальтного покриття, встановлення лавочок та огорожі. Також потрібно зробити благоустрій прилеглої території.

На дані цілі необхідно спрямувати 1,3 млн грн., проте у міському бюджеті на поточній рік такі витрати не передбачені. На це міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив керівнику департаменту інфраструктури міста до закінчення року завершити всю підготовчу роботу з тим, аби в наступному приступити до виконання робіт.

«Готуйте всю необхідну документацію, проводьте тендер. На початку наступного року ми повинні розпочати ремонтувати танцювальний майданчик у міському парку ім. Кожедуба», – сказав міський голова.

Принагідно директор КП «Зеленбуд» Володимир ЛАВРИК повідомив, що підприємство вже розпочало благоустрій території та озеленення її.