0012.jpg

У вівторок, 12 червня, комісія з обстеження стану позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку відвідала оздоровчий табір «Зоряний» КП «Шляхрембуд».

На чолі із заступником міського голови Вірою МОТРЕЧКО, яка є головою комісії, її члени обстежили дитячу оздоровницю на стан безпеки перебування у ній дітей та готовності до роботи в літній оздоровчий період.

Інспектували «Зоряний» на дотримання правил охорони праці, забезпечення експлуатації будівель та споруд, атракціонної техніки та промислової безпеки. Перевірили також і те, як забезпечується постачання продуктів харчування, які мають бути гарантованої якості та мати супровідні документи.

Відвідавши корпуси, в яких відпочиватимуть діти, члени комісії звернули увагу на стан меблів та чистоту в кімнатах. Особливу увагу зосередили на дотриманні правил протипожежної безпеки.

За підсумками роботи комісії були виявлені незначні недоліки, які до заїзду дітей керівництво оздоровчого табору має виправити. Перша ж зміна юних відпочивальників заїде у «Зоряний» вже цієї п’ятниці, 15 червня. Сюди мають приїхати 246 дітей, які займуть всі наявні місця в оздоровчому таборі.