Надрукувати
Перегляди: 1229

Найближчої неділі, 17 червня, у Сумах тимчасово обмежать рух транспорту.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

У документі йдеться про те, що у зв’язку із проведенням масових заходів на звернення «Української церкви християн віри євангельської «Відродження» у м. Суми», управління патрульної поліції має обмежити рух транспорту по Покровській площі (проїзд від вул. Петропавлівської до вул. Г. Кондратьєва) з 12:00 до 17:00.

Також рух транспорту з 15:00 до завершення заходу обмежать по вул. Харківській (від ТРЦ «Мануфактура») – міст через р. Псел – Покровська площа до перехрестя «Покровська площа – вул. Воскресенська» – вул. Воскресенська – майдан Незалежності – вул. Соборна – вул. Петропавлівська – Покровська площа (проїзд від вул. Петропавлівської до вул. Г. Кондратьєва) – вул. Г. Кондратьєва (від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – Покровська площа» до перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. О. Аніщенка».

Сумський відділ поліції ГУНП в Сумському області та Управління патрульної поліції забезпечуватиме, в межах повноважень, публічну безпеку та порядок під час проведення масового заходу в парку ім. Кожедуба.