007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив керівництву департаменту інфраструктури міста у найкоротші терміни відновлювати роботу підйомників.

Дана тема була порушена у розрізі розгляду питання щодо ремонту пасажирського ліфту в будинку за адресою: вул. Івана Сірка, 21.

Ремонтувати даний підйомник, доповів начальник управління координації та комунікацій департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, почали минулого тижня. Разом із тим звернувся до міського голови з тим, аби він подовжив термін виконання даного доручення до кінця вересня поточного року. При цьому зазначив, що відремонтувати підйомник можливо вдасться і раніше.

Проте Олександр Лисенко на це погодився. «Ремонтувати один ліфт протягом трьох місяців – це злочин. Ми сплачуємо кошти за те, аби підйомники ремонтувались швидко і якісно. Якщо ж організація, яка цим займається, не може або не хоче добросовісно підходити до справи, то будемо вирішувати питання іншим шляхом», – сказав керманич міста та дав доручення керівництву департаменту інфраструктури міста виробити загальний порядок, який чітко визначить поетапність та терміни виконання ремонту ліфта.

«Розумію, що ситуація не скрізь однакова, але алгоритм повинен бути. Тоді ми не чекатимемо по три місяці, аби запустити один підйомник», – наголосив Олександр Лисенко.