004.jpg

Комісія з питань звільнення земельних ділянок від незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Суми, у п’ятницю, 15 червня, здійснила демонтаж двох незаконно встановлених тимчасових споруд.

Це ТС, що були розміщені на зупинках громадського транспорту по вул. Петропавлівській та вул. Г. Кондратьєва. Власників обох на момент демонтажу встановити не вдалось.
КП «Міськсвітло» провело відключення тимчасових споруд від електромережі. Управління патрульної поліції у місті Суми забезпечило громадський порядок при виконанні робіт. ТОВ «СНД-АВТОТРАНС» здійснило демонтаж ТС та їх вивезення.

Демонтовані тимчасові споруди зберігаються на території КП «Міськсвітло» (пров. Громадянський, 5).IMG 5914

У відповідності до пункту 2.11. рішення міської ради від 25 липня 2012 року № 1668-МР (зі змінами) демонтовані ТС повертаються власнику після надання відповідних документів, які засвідчують право власності на ТС та після оплати ним до міського бюджету робіт із відключення від інженерних мереж, робіт із демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання ТС, згідно з розрахунками, наданими суб'єктами господарювання, що були задіяні в демонтажі.

З приводу повернення вищевказаних тимчасових споруд, їхнім власникам необхідно звернутись до управління архітектури та містобудування (вул. Воскресенська, 8А, тел.: 70-01-05, 70-01-04).