006.jpg

Зранку відбулось чергове засідання конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку під головуванням заступника міського голови Олександра ЖУРБИ.

Серед питань порядку денного головним став розгляд зауважень та пропозицій до конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку.

Так, члени конкурсної комісії розглянули пропозиції ТОВ «Сумитеплоенерго» до Переліку складових послуги з утримання багатоквартирних будинків у місті.

Зокрема теплопостачальна організація запропонувала включити до нього наступні види робіт: технічне обслуговування та внутрішньобудинкових систем гарячого водо- та теплопостачання, поточний ремонт конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого водо- та теплопостачання.

Окрім того, ТОВ «Сумитеплоенерго» мало пропозиції і до конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення багатоквартирного будинку. Тут члени комісії розглянули перелік робіт та періодичність їх надання теплопостачальною організацією.

Далі зосередили увагу на зверненні ТОВ «КК «Коменерго-Суми» щодо врахування періодичності прибирання прибудинкової території в залежності від поверховості житлових будинків. По кожному пункту члени комісії визначались шляхом голосування, таким чином формуючи документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку.