0010.jpg

Відбулось чергове засідання конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку під головуванням заступника міського голови Олександра ЖУРБИ.

З метою уточнення положень конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку члени конкурсної комісії розглянули зауваження та пропозицій, що надійшли від обслуговуючих організацій міста. Особливу увагу приділили саме критеріям оцінки конкурсантів на управителя.

ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс» мало зауваження та пропозиції до наступних критеріїв – рівня забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою (транспорту, спеціалізованої техніки, інвентарю); фінансової спроможності учасника конкурсу; наявності персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професійних працівників та має необхідні знання та досвід; наявності досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

За пропозиціями ПРБП «Рембуд» більш детально зупинились на понятті коштів у конкурсантів, що оцінюватимуться конкурсною комісією та окремих випадках зменшення балів конкурсантам.

Окрім того, під час засідання розглянули пропозицію періодичності вимірювання опору ізоляції, а саме вирішили проводити електровимірювальні роботи раз на два роки та мати чотири відповідні протоколи згідно з Правилами технічної експлуатації електроустановок, Правилами безпечної експлуатації електроустановок, Правилами будови електроустановок (спеціальних електроустановок).

Члени комісії приймали рішення колегіально, по кожній пропозиції та зауваженню визначались шляхом голосування.