004.jpg

Оперативний відділ «Служба 15-80» інформує про перебіг гідравлічних випробувань тепломереж та відсутність гарячої води.

Сьогодні по обіді після проведення гідравлічних випробувань включено котельню по вул. Роменській і відновлено гаряче водопостачання у будинках, які вона обслуговує.

Відсьогодні для ремонту технологічного обладнання та випробування підвищеним тиском (12 кг/см2) зупинена котельня по вул. Нахімова. 30. Роботи на даному об’єкті триватимуть за планом по 9 серпня.

У зв’язку з тим, що V етап гідравлічних випробувань на магістралі № 6 проходить із випередженням графіка, наразі достроково відновлено гаряче водопостачання 58 будинків по вул. Ковпака, вул. Л. Українки, вул. Р. Атаманюка, пр-ту Курський. На вихідних ТОВ «Сумитеплоенерго» планує подати гарячу воду ще до чотирьох будинків.

ТОВ «Сумитеплоенерго» продовжує роботи з виявлення та ліквідації поривів на інженерних теплових мережах та технологічному обладнанні котелень по вул. Декабристів, вул. Косівщинській та пров. Березовий.

Спеціалісти оперативного відділу «Служба 15-80» проводять роз’яснювальна та інформаційну роботу з населенням, а також здійснюють контроль за усуненням поривів на інженерних мережах.