004.jpg

Міська рада вирішила провести інвентаризацію земель комунальної власності рекреаційного призначення, які знаходяться в комунальній власності територіальної громади міста.

Відповідне рішення ухвалили сумські обранці під час чергової сесії міської ради.

Більшістю голосів депутати підтримали даний проект рішення з метою організації розвитку зелених зон міста та забезпечення їх збереження, запобігання скороченню озеленених територій та їх використанню не за призначенням, ураховуючи необхідність проведення інвентаризації земель комунальної власності рекреаційного призначення.

Згідно з ухваленим рішенням департамент забезпечення ресурсних платежів розробить технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель та укладе договори на виготовлення зазначеної документації із землеустрою.

Також для розвитку мережі зелених зон міста земельні ділянки комунальної власності територіальної громади міста будуть зарезервовані згідно з переліком, визначеним додатком до цього рішення.

Тимчасово до затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності територіальної громади міста призупинять будь-які організаційно-правові заходи щодо відведення, передачі у власність або у користування земельних ділянок, зазначених у додатку до рішення.

Суб’єкти нормотворчої ініціативи тимчасово до затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності територіальної громади міста також призупинять ініціювання розгляду відповідних питань у міській раді.