004.jpg

У Сумах міська влада та перевізники спільно працюють задля безпеки пасажирських перевезень.

Саме про це йшлось під час чергового засідання за участі заступника міського голови Олександра ЖУРБИ, керівництва відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, КП «Електроавтотранс», департаменту інфраструктури міста, представників Управління Укртрансбезпеки у Сумській області, поліції та громадськості.

Говорили, зокрема, про внесення змін до шляху проходження автобусного маршруту громадського транспорту № 25 (за зверненням перевізника), про облаштування додаткових зупинок громадського транспорту (за зверненням городян), а також про посилення безпеки руху громадського та приватного транспорту, який здійснює об’їзд пр-том Шевченка на час ремонту мосту по вул. Горького.

Присутні на засіданні вирішили внести зміни до вказаного автобусного маршруту, а от вводити додаткові зупинки громадського транспорту поки не планується.

Насамкінець спільної згоди учасники наради дійшли в тому, що найближчим часом необхідно посилити контроль за безпекою як пішоходів, так і самих водіїв, які пересуваються пр-том Шевченка. Адже на початку тижня транспортний потік у звязку із ремонтом мосту по вул. Горького тут значно збільшився.