005.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові йшлось про початок опалювального сезону в Сумах.

Керівництво ТОВ «Сумитеплоенерго» та Дирекції «Котельня Північного промвузла» по черзі повідомили керманича міста про готовність як житлового фонду так і шкіл, лікарень міста, які знаходяться в зоні їнього обслуговування. Окремо зупинялись на питанні готовності до запуску тепла будинків, що мають централізоване опалення і де вже створені ОСББ.

Заслухавши, інформацію від надавачів послуг, міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив: «До наступного понеділка ще є час, щоб закінчити всі роботи. А з понеділка починаємо підключати до опалення місто: школи, дитячі садки, лікарні та житловий фонд. Працюємо згідно з графіком».

За пропозицією тепловиків вирішили, що підключати житловий фонд краще починати з вівторка, 16 жовтня, коли розпочнеться робочий тиждень, аби працівники обслуговуючих організацій міста були на роботі і, у разі виникнення будь-яких ситуацій при запуску тепла, зреагували вчасно.

«До четверга повинні бути підписані всі акти готовності. Ще раз наголошую про особливий контроль готовності будинків, де створені ОСББ. Остаточне рішення будемо приймати, коли підіб’ємо підсумки цього четверга під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. І у четвер про прийняте рішення ми повідомимо жителів», – додав очільник обласного центру.