004.jpg

У Сумах оголосили відкритий архітектурний конкурс на визначення кращої проектної пропозиції з комплексної реконструкції забудови та благоустрою площі Театральна.

Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету під час чергового засідання.

Метою проведення даного конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції із комплексної реконструкції забудови та благоустрою площі Театральна, як основи для подальшого розроблення проектної документації. Ділянка проектування обмежена площею Покровська, вул. Г. Кондратьєва, пров. Академічний та вул. Гагаріна.

Предметом конкурсу є архітектурно-просторове рішення Театральної площі, яка потребує містобудівного оновлення з включенням в її структуру підземного простору під комплексом фонтанів, визначенням його функціонального призначення, а також можливим доповненням іншими об'єктами містобудування, що композиційно організують простір площі, разом з реалізацією заходів із комплексного благоустрою та озеленення.

Стартує конкурс з 16 жовтня і триватиме до 14 грудня. Підбиття підсумків відбудеться 23 грудня.

Для участі в конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Заявки про наміри взяти участь від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і вони подаються пакетом.

Конкурсна документація для проектування надаються замовником конкурсу на електронну адресу заявника або за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб. 2.

Призовий фонд становить 150 тис. грн.: I місце – 70 тис. грн.; II місце – 50 тис. грн; III місце – 30 тис. гривень.